Ad
Ad
Ad
Damkronorna

Grahm besviken: ”Det känns jättetråkigt”

Grahm Erika
Foto: Görans Hockeyfoto

Det var en märkbart besviken Erika Grahm som igår tog emot beslutet att B-VM i Frankrike ställs in på grund av coronaviruset. I en intervju med SVT Sport kommenterar stjärnan Internationella Ishockeyförbundets beslut.

– Det känns jättetråkigt, helt värdelös om jag ska vara ärlig. Efter den här säsongen som varit var alla revanschsugna att spela Sverige tillbaka dit vi hör hemma. Det här är ingen division som vi vill vara i, säger hon till SVT Sport.

Kan ha spelat sin sista landskamp?

– För egen del känns det jättetråkigt, och jag vet inte hur det blir i framtiden. Det känns som att det här var sista racet. Det är inte lika självklart som tidigare. Jag hade sett fram emot att spela det här mästerskapet. Det här var riktigt, riktigt tråkigt, säger Erika Grahm till SVT Sport.

 

Comments are closed.