Hedberg: ”Kommer njuta lite extra på isen”

hedberg fbk (1)

Foto: Patric Gill

Årets säsong blir extra speciell för den Karlstadsfödde Sandra Hedberg. Forwarden som återvänt till Färjestad för att ta upp laget i SDHL, meddelade nämligen i veckan att denna säsongen blir hennes sista.

Det är på sin Facebook som hon delar med sig om beskedet:

Säsongen går mot sitt slut och vi har den roligaste tiden på säsongen kvar nämligen
det efterlängtade SDHL-kvalet🙌🏼

Men så som denna säsong snart är över är även min hockeydröm. I 25år har jag levt för hockeyn och sporten jag älskar, men efter säsongen är det dags att gå vidare och ställa sig på sidan av planen. Min dröm var alltid att avsluta karriären hemma i Värmland, i Färjestad. Att även få avsluta karriären på mina egna villkor är ju något man alltid velat och jag är extremt glad över att kunna göra det trotts den skadeproblematik jag haft.

De sista veckorna som är kvar kommer jag njuta lite extra på isen och göra vad som krävs för att vi ska få ett roligt avslut på denna säsong💚💛

 

Du gillar kanske också...