Murase lämnar Luleå: ”Ville såklart fullfölja säsongen”

LHFMSSK

Enligt uppgifter till Norrbottens Kuriren lämnar målvakten Minatsu Murase Luleå/MSSK. Anledningen är att sambon Robin Kovacs, som hon även har ett barn med lämnar herrlaget och flyttar till Örebro Hockey. Det bekräftar hon nu för Sportbladet.

– Ja, det stämmer. Jag tycker att det är tråkigt, jag ville såklart fullfölja säsongen. Men det finns inte så mycket jag kan göra, jag klarar mig inte själv här med Caspian, säger hon till Sportbladet.

Transferfönstret för SDHL stängde i förgår något som gör att säsongen nu kan vara över för 24-åringen.

Sportbladet: Blir det så att säsongen är helt över för din del nu?
– Ja, jag tror det eftersom det stängde i går (läs förgår). Jag vet inte exakt hur det ser ut med reglerna, om man kan spela med något lag i divisionerna under men jag har inte hunnit kolla något på det. Just nu håller vi på att flytta, så det är det vi fokuserar på.

 

 

 

Du gillar kanske också...