HV71

Lucas Frey lämnar HV71

HV71 lag
Foto: Mats Bekkevold

Serieledarna HV71 har idag meddelat att huvudtränaren Lucas Frey lämnar laget på grund av personliga skäl. Assisterande tränaren Joakim Engström tar över laget med omedelbar verkan.

– HV71 och Lucas har kommit överens om att han lämnar sitt uppdrag på grund av personliga skäl och då har vi valt att lyfta upp Joakim som huvudansvarig för damlaget, säger Peter Ekelund, GM i HV71 till klubbens hemsida.

Engström kom till HV71 Dam från Djurgårdens IF inför denna säsongen.

– Joakim har ett brett hockeykunnande och ett stort förtroende hos tjejerna i laget. Han är rätt man att leda vidare tjejerna på den fina säsongsinledning som de har gjort. Vi hoppas också på att ha en assisterande tränare på plats till laget inom kort, avslutar Peter Ekelund.

Comments are closed.