Morin uttagen till USA:s Winter Training Camp

Morin Sidney.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Förra veckan tog USA ut träningstruppen inför ”Rivalry Series”.  Totalt 46 spelare är inbjudna till Winter Training Camp som hålls som en förberedelse till matcherna mot den 14 och 17 december mot Kanada. Från förra årets VM-guldmedaljörer finns 22 spelare med, en som saknas är storstjärnan Meghan Duggan som är gravid. HV71:s Sidney Morin är uttagen liksom förre Brynässpelaren Melissa Samoskevich.

Målvakter: Katie Burt, Alex Cavallini (née Rigsby), Aerin Franknel, Nicole Henlsey, Abbey Levy, Maddie Rooney

Backar: Cayla Barnes, Kacey Bellamy, Megan Bozek, Emily Brown, Natalie Buchbinder, Jincy Dunne, Kali Flanagan, Skylar Fountaine, Savannah Harmon, Hadley Hartmetz, Megan Keller, Monique Lamoureux-Morando, Emily Matheson (née Pfalzer), Sidney Morin, Lee Stecklein, Madeline Wethington, Skylar Fontaine

Forwards: Hannah Bilka, Hannah Brandt, Sydney Brodt, Dani Cameranesi, Alex Carpenter, Jesse Compher, Kendall Coyne-Schofield, Britta Curl, Sammy Davis, Brianna Decker, Clair DeGeorge, Taylor Heise, Amanda Kessel, Hilary Knight, Jocelyne Lamoureux-Davidson, Annie Pankowski, Kelly Pannek, Dominique Petrie, Abby Roque, Melissa Samoskevich, Hayley Scamurra, Natalie Snodgrass, Sophia Shaver, Grace Zumwinkle

 

 

Du gillar kanske också...