Nieminen förlänger: ”Bästa platsen för mig att kunna fortsätta utvecklas som hockeyspelare”

Hon är lagets poängbäste spelare hittills med sina 26 poäng på 17 matcher. Nu står det även klart att Petra Nieminen stannar i Luleå HF/MSSK ytterligare två säsonger.

– Det känns jättekul att ha kommit överens om en fortsättning med Luleå Hockey/MSSK redan nu, för jag känner verkligen att det här är den bästa platsen för mig att kunna fortsätta utvecklas som hockeyspelare, då jag har både jätteduktiga medspelare och tränare som kommer driva på både mig och hela laget, säger hon till klubbens hemsida och fortsätter:

– Sedan jag kom till Luleå Hockey/MSSK inför den förra säsongen så har jag lärt mig oerhört mycket som hockeyspelare och det känns därför väldigt bra att jag börjat få utdelning för det redan den här säsongen. Det viktiga för mig just nu är att fortsätta jobba hårt varje träning och varje match för att utvecklas ytterligare så att vi i laget skall kunna bli så framgångsrika som möjligt och att jag kan få chansen att spela för Finland i nästa vinter-OS.

Hela artikeln hittar ni här!

 

Du gillar kanske också...