Schweizisk forward klar för Brynäs: ”Det är en vinnare som kommer hit”

Raselli Brynas

Foto: Mats Bekkevold

För en dryg månad sedan valde forwarden Melissa Samoskevich att lämna Brynäs av personliga skäl och flytta hem till USA. Nu har klubben hittat en ersättare i form av den schweiziska landslagsspelaren Evelina Raselli. Den 27-åriga forwarden kommer närmast från spel i SC Reinach och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

— Med sin rutin och erfarenhet ska hon vara en ledande spelare här hos oss. Hon är en lagspelare som är ambitiös både på och utanför isen. Det är en vinnare som kommer hit, och hon kommer bidra med vinnarkultur, säger Erika Grahm till klubbens hemsida.

Raselli:

— Jag har hört mycket gott om organisationen, laget och ligan från Lara och Sarah så när Erika kontaktade mig och berättade mer om Brynäs och möjligheterna som finns för en kvinnlig hockeyspelare blev jag väldigt förväntansfull, säger hon, och fortsätter:

— Det är en ära att få chansen att spela i Brynäs och jag känner att det här är rätt ställe för mig att utvecklas. Jag vill växa som spelare och person. Jag vet att det är hög klass på SDHL och jag ser fram emot att komma igång.

Hela artikeln på Brynas.se läser ni här!

 

Du gillar kanske också...