Grahm om sitt nej till landslaget: ”Jag är inte riktigt där i spelet”

Det var en hel del som blev förvånade när Ylva Martinsens landslagstrupp till  Tyskland presenterades igår. Forwarden Erika Grahm fanns nämligen inte med. Till sajten Sportbladet säger hon att beslutet är hennes eget och att hon är missnöjd med sin egen insats under hösten.

– Det ska finnas mer att hämta. Jag är inte riktigt där i spelet. Vi har haft en tuff höst med Brynäs och ska man spela i landslaget ska man känna sig i hundra, säger hon till sajten.

Förbundskapten Ylva Martinsen:

– Vi har haft en bra dialog, jag och Erika, och jag ville ha med henne den här turneringen men hon känner själv att hon inte har presterat på den nivå hon kan. Det har varit en ganska tuff höst för henne på många plan så att i dialogen kom vi överens om att hon inte är med i den här turneringen.

Läs hela intervjun här!

 

 

Du gillar kanske också...