SDHL

SDHL-svepet: Andra raka segern för Leksand

Wilma Johansson
Foto: Mats Bekkevold

Ett lag som klättrade över strecket och ett lag som försökte slå publikrekord. Här är söndagens SDHL-svep! 

Leksand tog andra raka segern när man besegrade AIK i Tegera Arena under söndagen. Slutresultatet skrevs till 3-1 efter mål från Nicole Hall, Wilma Johansson och Madeleine Hall. AIK:s mål gjordes av Line Bialik Öien. I och med segern klättrar Leksingarna nu upp en placering och ligger nu på slutspelsplats, tre poäng före MODO.

I dagens andra match skulle Linköping försöka slå det nuvarande publikrekordet i SDHL, som ligger på 6220 åskådare. Det kom 3622 personer till Saab Arena och dem fick se hemmalaget nollas när Luleå/MSSK vann med 0-4.  Linn Peterson stod för två mål och en assist, Wilma Sjölund och Jenni Hiirikoski var bortalagets andra målskyttar.

Comments are closed.