Karlskrona förstärker: ”En rörlig högerfattad tvåvägsback”

KHK Profil

Foto: Mats Bekkevold

Karlskrona HK som för närvarande ligger på en andraplats i Damettan södra, har idag förstärkt truppen med amerikanskan Kristen Molin. Den 24-årige backen har tidigare spelat fyra år på college med Amherst. Efter att förra säsongen gjort en sejour i Finland med Haukat var det tänkt att hon i år skulle representera Dusseldorfer i tyska ligan. Men nu blir det alltså Karlskrona och Sverige istället.

”Kristen hade en plan på att tillbringa två år i Europa och hennes lag i Düsseldorf fick stora problem med truppen som gjorde att hon hörde av sig med ett förslag från hennes sida. Därmed kunde hon komma loss snabbt. Kristen är rörlig högerfattad tvåvägsback med bra speluppfattning”, skriver klubben på sin hemsida.

I förra veckan tog även Blekingelaget in den kanadensiska forwarden Brielle Bellerive.