Grahn: ”Vi är väldigt glada över att vara samlade”

Grahn Sara.jpg

I måndags samlades Damkronorna i Falun för första gången sedan bojkotten inleddes i augusti. På schemat står fystester, isträningar och en träningsmatch. En av spelarna som njuter av att vara tillbaka är målvakten Sara Grahn.

– Jättekul. Skönt att få träffa alla igen, det är jättebra stämning. Vi pratar faktiskt inte så mycket om det som hänt, utan blickar mest framåt. Allt känns jättebra nu. Vi är väldigt glada över att vara samlade, säger Grahn till Sportbladet.

Det var i mitten av oktober som konflikten mellan Damkronorna och Svenska Ishockeyförbundet löstes. I somras funderade Grahn på att sluta i landslaget.

– Det känns bra nu. Jag är som sagt taggad på fortsättningen, säger hon till sajten.

 

Du gillar kanske också...