Aphrem om nya rekordet: ”Det känns fantastiskt”

Aphrem.jpg

Foto: Mats Bekkevold

Södertälje SK ångar på i DamEttan Östra, laget har åtta raka vinster och har plockat 23 av 24 poäng. En av de ledande spelarna i laget är Patricia Aphrem som nu även blivit historisk då hon gjort flest matcher i klubben på damsidan. Totalt har det blivit 128 matcher för 22-åringen.

– Det känns fantastiskt på alla sätt och vis, att få spela för en förening som jag i alla år varit aktiv i och som alltid strävat efter att ha ett bra damlag. Att det dessutom är en klubb som är ett stort namn i hockeysverige, det är inget annat än fantastiskt, säger hon till klubbens hemsida.

Imponerande inledning på säsongen, hur skulle du beskriva den?

– Vi har inlett säsongen med 23/24 möjliga poäng och det har vi gjort för att vi som grupp har tagit nästa kliv både på och utanför isen. Vi strävar efter att fortsätta i detta spår! Vi jobbar hårt varje dag för att utvecklats och bli bättre och det syns ute på isen.

Vad betyder SSK för dig?

– Det är ganska enkelt. SSK är min moderklubb och Scaniarinken kommer alltid vara mitt andra hem.