DamEttan: SSK starkast i toppmötet- storseger för Hammarby

40527712693_99483463fc_k

Foto: Mats Bekkevold

Det spelades sex matcher i DamEttan södra och västra under söndagen. Södertälje besegrade Haninge med 2-0 i den tidiga seriefinalen i DamEttan Östra. Rebecca Höglund och Ella Jämsén blev målskyttar för hemmalaget.

Hammarby tog en storseger borta mot Tullinge, 7-0 efter bland annat fyra mål av Annie Åsell. AIK 2 tog tre poäng när man vann med 4-2 borta mot SDE 2. Kallhälls IF tog lagets första poäng efter att ha tagit mötet med Almtuna till straffar. Väl där föll man dock efter Olivia Barragrees segermål.

I den södra serien tog Troja/Ljungby en stabil 6-2 seger borta mot Trollhättan, efter bland annat två mål från Alva Solberg och Hilda Svensson.

Romana Kosecka blev enda målskytt när hennes Karlskrona plockade tre poäng hemma mot Hvidovre.