Jag älskar fortfarande hockeyn

Stenberg
Foto: Mats Bekkevold

Hej hej hej!

Mitt namn är Rebecca Stenberg, före detta hockeyspelare och numera hockeypensionär. Jag avslutade min karriär i våras med att vinna mitt fjärde raka SM-guld. Tre stycken med Luleå/MSSK och ett med Djurgården. Förutom det så hann jag med att vinna Champions Cup och ett J-VM-brons, spela 98 A-landskamper, två VM och ett OS.

Jag kommer ursprungligen från Piteå där jag växte upp med mina föräldrar och min brorsa. I Piteå bodde jag och spelade fram till säsongen 16/17 då jag flyttade till Stockholm. Där var jag ett år innan jag flyttade hem till Norrbotten igen. Där spelade jag alltså fram till i våras då jag fattade beslutet att lägga ner min karriär. Nu bor jag i Örnsköldsvik tillsammans med min fästman i vårt hus och livet är på topp!

Jag älskar fortfarande hockeyn (såklart), och därför känns det väldigt roligt att jag fått denna möjligheten att skriva av mig lite här ibland. Jag kommer att skriva om allt möjligt kring SDHL, och om ni har några förslag eller önskemål om vad ni vill läsa om så hör gärna av er!

Ha det bäst, /Rebecca
Förslag eller önskemål skickas hit!

IMG_5298.JPG