Cipparone återvänder och Sidblad förlänger

haninge lagbild

Foto: Mats Bekkevold

Forwarden Julia Sidblad har förlängt kontraktet och gör därmed sin tredje säsong med Anchors, det meddelade klubben idag på sin hemsida. Laget som inleder DamEttan Östra imorgon med match hemma mot Tullinge TP HC, presenterade även en återvändare.

Det är ingen mindre än förre landslagsspelaren och dubbla SM-guldvinnaren Alexandra Cipparone. Den nu 34-årige forwarden återvänder till klubben hon gjorde en säsong med 2017/2018. Hon har tidigare representerat både Mälarhöjden/Bredäng, Segeltorp och Djurgården.

– Alexandra är en skridskostark, målfarlig, pucksäker forward som kommer att bidra massor till lagets spel med hennes lugn med pucken, offensiva/defensiva spel såsom i Powerplay och Boxplay m.m, samt hennes rutin och ledaregenskaper på isen. Det är väldigt kul att Alexandra har valt att spela för oss kommande säsong då vi behöver få in lite mer rutin i vårat riktigt duktiga och lovande lag, säger huvudtränaren Magnus Berg till klubbens hemsida.