Forwarden slutar: ”Jobbigaste beslutet någonsin”

Jessica Nilsson

Foto: Mats Bekkevold

I april förlängde forwarden Jessica Nilsson kontraktet med Malmö Redhawks över säsongen 2019/2020. Nu meddelar forwarden på Instagram att hon slutar. 

Jobbigaste beslutet någonsin!

Här sitter jag i omklädningsrummet & med handen på hjärtat så skriver jag detta med en klump i magen.. Då hjärtat till denna underbara sport har gått före min egen hälsa allt förlänge…. Då jag inte har kunnat acceptera att lägga av och dolt mitt mående för nära o kära… Vilket är fel men som kändes rätt för mig just då fram tills nu .. Man har bara velat köra på och tro att allt är som vanligt.. Men så är inte fallet.. Med ett jobbigt beslut så nu är det tyvärr dags, efter nästan 24 år att lägga skridskorna på hyllan och försöka att acceptera ett nytt kapitel i mitt liv.
Under alla dessa år så har jag träffat fantastiska människor & skapat många minnen som jag kommer bära med mig resten av livet.
ETT STORT TACK till Mina föräldrar & brorsa som har stöttat , kört en överallt och som alltid har funnits där. ♡
Även ett stort tack till ALLA som har vatt involverade i alla år ; tränare, spelare,ledare,
min moderklubb Frosta Hockey,
materialare, sportchef, osteopat, fystränare, Malmö Redhawks & framför allt TACK mina giirls , Redhawks Dam. 🖤❤️ Vi ses på läktaren . / #21

Den 26-årige Nilsson var även utlånad en kort sejour till Linköping under den gångna säsongen. Totalt blev det fyra säsonger i Redhawkströjan.

Du gillar kanske också...