Göteborg förlänger med forwards

Borgfeldt

Foto: Mats bekkevold

Göteborg HC har idag förlängt kontrakten med Karin Svedberg och lagkaptenen Anna Borgfeldt. Svedberg som fanns med redan när klubben bildades gör därmed sin femte säsong och Borgfeldt sin fjärde.

”Vi är glada att Anna Borgfeldt väljer att stanna i klubben ytterligare en säsong och då hennes fjärde säsong i klubben, varav de två senaste som kapten. Anna har lång erfarenhet med bland annat tre säsonger i USA (Quinnipac College) innan hon valde spel med Göteborg HC”, skriver klubben på sin hemsida och fortsätter:

”Karin har haft ett par tuffa säsonger med skador och rehabilitering. Men nu kommer Karin från en grym sommar-fys och vi längtar efter att se vad som kommer att hända på isen kommande säsong. Karin är en viktig profil för oss, frågar du våra yngsta tjejer så vet alla vem Karin är, Karin har alltid tid att prata med alla oavsett nivå och ålder.”

 

Du gillar kanske också...