DamEttan

Trollhättan förlänger med talangen

THC
Mats Bekkevold

Trollhättan HC har förlängt kontraktet med forwarden Stella Lindell, som förra säsongen gjorde debuterade i laget. Sju matcher blev det för 14-åringen och ett mål i DamEttan.

”Vi har nu även fått klart med den alltid lika sprudlande #5 Stella Lindell, det är inte bara på isen det bubblar av energi och spelglädje även vid sidan om är det ständigt full fart och nära till ett leende! Stella debuterade i Ladies under förra säsongen men kommer nu att vara med från start och hon kommer även att kombinera med spel i Grästorps U-lag vilket ligger helt i linje med vår filosofi för en bra utvecklingsmiljö för unga dam spelare. Stella var den yngsta av de spelare från Ladies som deltog på sommarens CHS camp i Nyköping, det var mycket inspirerande att se den utveckling som följde och att hon helt klart kan tävla på den nivån, vi ser fram mot en fortsatt god utveckling under säsongen!”, skriver klubben på sin hemsida.

Comments are closed.