Blev ny GM i våras- nu lämnar Nilsson sitt uppdrag

LHC2

Mats Bekkevold

Josef Nilsson som tog över rollen som General Manager efter Kim Martin Hasson i våras. Väljer att lämna sitt uppdrag,det meddelade klubben på sin hemsida idag.

– Det känns väldigt tråkigt att lämna med tanke på att vi inlett något väldigt spännande inför den kommande säsongen. Men jag har inte lyckats få ihop livspusslet med studier och arbete, vilket gör att jag måste ta till åtgärder. Med det sagt så hoppas jag att jag kan återkomma till LHC i framtiden, säger han till lhc.eu.

– Först och främst är det tråkigt att en duktig medarbetare väljer att avsluta sin tjänst. När Josef kom till mig med de här tankarna så gjorde vi tillsammans den samlade bedömningen att det var bäst att avsluta samarbetet innan säsongsstart. Han har gjort ett väldigt bra och grundligt arbete och jag hoppas att våra vägar korsas igen, säger Anders Bouvin, tillförordnad klubbdirektör i LHC.

Madeleine Östling och Kim Martin-Hasson tar gemensamt över det sportsliga ansvaret för SDHL-laget för återstoden av säsongen 2019/2020 per omgående.

– Vi vet att Madeleine och Kim har det som krävs och den rutinen som erfordras för att vi inte ska tappa mark mot våra konkurrenter. Vi kommer att hjälpa och stötta Kim så att hon också kan fortsätta med sitt mycket goda arbete som ambassadör för ”Tillsammans”-projektet, säger Anders Bouvin.

Du gillar kanske också...