Skellefteå om Norrlandscupen: ”Kul att möta världens bästa klubblag”

46291569215_3effc632f2_k

Patric Gill

I Skellefteå Kraft Arena och Norrbotten Arena spelas det den 16-18 augusti en turnering mellan Skellefteå, Luleå, Björklöven och Kärpät. En tuff uppgift för SAIK och tränaren Kajsa Östlund som även kommer spela en cup mot killar i Clemensnäs unde försäsongen.

-Det ska bli kul att möta världens bästa klubblag som Luleå faktiskt är. De kommer ha tillgång till alla sina bästa spelare så det kommer bli en väldigt tuff utmaning, säger hon till Norran.se om cupen som ifjol spelades i Umeå.

-Tanken är att vi ska behålla den i Norrland och flytta runt mellan städer. Det här blir ett bra sätt att visa upp riktigt bra spelare i Skellefteå. Publiken kommer att få se riktigt bra hockey, säger hon till tidningen.

Du gillar kanske också...