Han tar över Huddinge: ”En driven och uppskattad tränare”

Huddinge

Mats Bekkevold

Huddinge IK i DamEttan Östra har länge varit på jakt efter en huvudtränare och i måndags blev det klart. Det blir Kalle Stagnell som skall leda laget under 2019/2020.

”En viktig pusselbit är äntligen på plats i klubbens bygge av Elitblocket. Vi vill välkomna Kalle Stagnell tillbaka till Huddinge som huvudtränare för vårt Damlag. Kalle kan Huddinge Hockey då han själv växte upp i organisationen som ungdom. Efter spel i Huddinge gick han vidare som juniorspelare i Segeltorp. Kalle har varit tränare för Tumbas damlag under åren 2012 – 2015 och har även erfarenhet som tränare för Tumbas BJ och AJ lag. Kalle är en driven och uppskattad tränare som kommer att ge laget ett rejält lyft den kommande säsongen”, skriver klubben på sin hemsida.