36 matcher i SDHL ifjol- nu klar för Hammarby

Asell SDE.jpg

Mats Bekkevold

Efter sin poängbästa säsong nånsin med Hammarby provade Annie Åsell förra säsongen lyckan med SDE HF i SDHL. Under sin debutsäsong spelade hon i 36 grundseriematcher och stod för ett mål och en assist. Nu återvänder 18-åringen till Hammarby igen.

– Det är otroligt kul att Annie väljer att gå tillbaka till Hammarby. Annie är en stark spelare, en krigare som aldrig viker ner sig i närkamper och som alltid ger allt oavsett fysträning eller seriefinal. Förutom det så är har hon en entusiasmerande attityd, som smittar av sig i laget, säger lagets kapten Linn Asplund till klubbens hemsida.

Klubben skriver även på sin hemsida:

Damlaget kommer att samträna med Huddinge i Huddinge ishall tills den nya hemmaarenan på Kärrtorp kan tas i bruk. Detta gör vi dels för att Husby inte fungerar som reservlösning längre och dels för att både vårt damlag och Huddinge kan dra fördel av det. Det blir mer kvalitativa träningar ju fler spelare vi är på isen. Trots att vi är två konkurrerande lag i div 1 så ser båda föreningarna positivt på det, i och med att vi kan vi hålla högt tempo på träningar (då båda lagen har relativt tunn trupp i nuläget) och dela insikter mellan två relativt nya damlagssatsningar. Så fort Kärrtorp står redo kommer vårt damlag börja träna och spela matcher där!

Du gillar kanske också...