Hanna Olsson har bestämt sig- återvänder till HV71

Det har länge varit oklart var Hanna Olsson ska spela kommande säsong. Nu är det klart. Den 20-åriga forwarden återvänder till HV71, där hon spelade en kort sejour säsongen 2012/2013.

– Jag ser fram emot att säsongen skall börja, redan från första mötet har jag haft en bra känsla att det finns en bra plan och struktur genom föreningen. Jag har haft en bra dialog med Peter och Lucas och jag känner att HV71 kommer att ge mig bra möjligheter att ta nästa steg i min utveckling både på och utanför isen. Sen är de såklart kul att komma tillbaka till HV71 då jag trivdes bra senast jag var här, säger hon till klubbens hemsida.

GM Peter Ekelund:

– Vi är oerhört glada att Hanna väljer HV71 för att ta nästa steg i sin utveckling. Hanna är en offensiv center med näsa för målet, som också har utvecklat sin defensiv under senare år. Hanna är på en nivå för att bli en bärande spelare i landslaget i många år framöver.