Haninge förlänger och värvar

haninge lagbild

Mats Bekkevold

Haninge fortsätter sitt intressant lagbygge inför kommande säsong. I dagarna blev det klart att backen Amanda Egebring stannar i klubben ytterligare en säsong, hennes fjärde totalt. Man plockar också in backen Malin Melker som förra säsongen spelade i Huddinge IK.

– Malin är en snabb forward med bra inställning om alltid kämpar hårt i alla lägen. Malin har snabbt kommit in vårat sätt spela och kommer vara en viktig del av laget kommande säsong.” säger Magnus Berg till klubbens hemsida och fortsätter:

-Amanda är en stabil back med bra spelförståelse som alltid jobbar hårt för laget i alla lägen. Amanda har dessutom bra ledaregenskaper och pushar/peppar alla andra i laget för att kunna prestera på topp. Hon kommer att tillföra mycket med sitt spel under kommande säsong.