Sandviken förlänger med egna produkten

46136401575_11974046eb_k

Patric Gill

Sandvikens IK flyttar upp den egna produkten Tindra Åkelid till A-truppen. Den 14-åriga backen som representerade Gästrikland/Hälsingland i Stålbucklan, skrev idag sitt första seniorkontrakt med klubben.

– Det här är verkligen extra roligt att vi äntligen kan få plocka upp en egen produkt igen. Senast vi gjorde det var när Emma Högström kom upp i damlaget som nu mera gått vidare på hockey gymnasiet i Örnsköldsvik. Tindra för mig är lite av en kopia av sin bror Oliver Åkelid som nu mera återfinns i Leksand. Hon är lugn, bra på skridskorna och vårdar alltid pucken. Det kommer bli riktigt spännande att få följa hennes vidare utveckling, säger GM Markus Baggström till klubbens hemsida.

Tindra Åkelid:

– De känns jättekul att få det förtroendet att representera Sandvikens damlag. Jag var ju redan med under förra säsongen och tränade en del med damerna och det fungerade jättebra och alla var trevliga och snälla.

Du gillar kanske också...