Trollhättan förlänger med målvakt

THC

Mats Bekkevold

Trollhättan HC i DamEttan södra har förlängt kontrakten med målvakten Felicia Frank, som därmed stannar i klubben ytterligare en säsong. Precis som ifjol kommer hon att kombinera sitt spel i THC med spel i hemmaklubbens ungdomslag, skriver klubben på sin hemsida.

”Något som är mycket anmärkningsvärt med denna fantastiska hockeymålvakt är att hon även håller mycket god klass som utespelare och stod för flertalet poäng som utespelare under förra säsongen, vidare är hon en spelare som alltid bidrar till den goda och genuina stämning som råder i Ladies inte minst genom sin härliga Skaraborska! Vi är helt övertygade om att hon kommer ta ytterligare steg i sin utveckling och lovar göra vårt bästa för att bidra till denna!, skriver klubben.