Tränarparet fortsätter i Almtuna

36567531756_5c38ec53c5_k

Almtuna IS som förra säsongen slutade på en sjundeplats i DamEttan Östra har  idag förlängt kontrakten med Tom Holén och Harri Mannström, det meddelade klubben idag på sin hemsida. 

-Jag ser fram emot att få fortsätta vara med och träna och coacha damerna. Det känns riktigt kul och inspirerande, säger Harri Mannström.

Ni tog steg framåt säsongen som var om man jämför med för två säsonger sedan.
-Absolut och vi ska förhoppningsvis kunna plocka ur tjejerna deras bästa så att vi tar fler steg framåt framöver. Få dom att våga lita på sig själva och förstå vad dom verkligen kan – för det visade dom under många matcher och även träningar under förra säsongen. Tittar dom i backspegeln nu så hoppas jag att dom hittar dom här godbitarna som dom visade förra säsongen.

Förutsättningarna för damerna har gradvis förbättrats de senaste säsongerna och förhoppningsvis kommer lite bitar falla på plats framöver som hjälper damerna än mer.
-Vi har tagit små steg framåt på många sätt och fått förbättrade förutsättningar allt eftersom och där har vi fått bra stöttning av klubben och tjejerna själva. Faller bitarna på plats i en upphandling som föreningen har så blir det ytterligare en bra förutsättning för att tjejerna ska lyckas höja sig än mer framöver, avslutar Harri Mannström utan att nämna exakt vad det handlar om.