Göteborg förlänger: ”Kan spela på alla positioner”

Mllersten

Mats Bekkevold

Göteborgs HC har idag förlängt kontraktet med forwarden Margot Möllersten, som därmed gör sin femte säsong med klubben. Ifjol noterades 25-åringen för 34 matcher i grundserien med fyra mål och en assist som facit.  

”Margot är en forward med fantastisk klubbteknik och underbar skridskoåkning. Hennes förmåga att se spelmöjligheter är ett bevis för hennes förmåga att läsa av och förstå spelet. Hon kan spela på alla positioner och har förmågan att se möjligheter som ingen annan ser. Margot är viktig för GHC och det ska bli intressant att se hur en hård sommarträning har påverkat hennes spel. Margot är ett hockeyföredöme som omspelar på en mycket nivå. Klubbens yngre spelare kan se och lära mycket av att kolla in Margot på och utanför isen”, skriver klubben på sin hemsida.