Leksand värvar back och forward

Holm Peters

Leksands IF presenterade idag två nyförvärv inför kommande säsong. Det är den tyska backen Lena Düsterhöft, som spelat fyra säsonger på University of Minnesota och den danska forwarden Maria Holm Peters från Odense.

Lars Stenmark om den 22-åriga Düsterhöft:

-Lena är en 22-årig back från Tyskland som spelat de fyra senaste säsongerna i Minnesota State University och spelar även i det tyska landslaget. Det är en tjej med bra storlek som kommer att ge oss bra stabilitet i försvaret och även tillföra en bra kultur kring träning och tävling. Hon har stor potential att utvecklas och ta stora steg i vinter.

Lars Stenmark om den 19-åriga Holm Peters:

-Maria är en 19-årig forward från Danmark, och är en spelare som har haft en bra utveckling och är i rätt ålder för att utvecklas mycket ytterligare. Hon har spelat i det danska landslaget och gjort det bra där. Maria är en spelare som med rätt träning kommer att ta nästa kliv i karriären här hos oss.

 

Du gillar kanske också...