Landslagsmålvakten klar för Färjestad

Fujimoto.jpg

Mats Bekkevold

Färjestad presenterade idag två starka namn i jakten på SDHL kommande säsong. Det är backen Nachi Fujimoto som återvänder till klubben, precis som vi avslöjade i mitten av maj. Även hennes syster landslagsmålvakten Nana Fujimoto är klar för Karlstadslaget.

– Att Nachi Fujimoto återkommer stärker laget, och att vi nu också kan presentera hennes syster, Nana, ger extra tyngd i vår målsättning i att nå SDHL. Jag har svårt att se att något lag i SDHL kan uppvisa en bättre målvakt, säger Bo Lennartsson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Att vi ror den här värvningen i hamn kan i mångt och mycket tillskrivas Nachi som berättat för sin syster hur hon upplevde sitt år här med oss. Att de nu båda kommer och spelar för oss visar att vi är på rätt väg och att vi gör bra saker. Rent spelmässigt kommer båda att vara viktiga i vår strävan efter avancemang till högsta serien. Laget ser helt klart intressant ut.

 

 

Du gillar kanske också...