Ad
Ad
Ad
AIK

Rask återvänder till AIK: ”Det finns en känsla här”

fanny rask hv71
Mats Bekkevold

Efter fyra säsonger i Jönköping och HV71 återvänder Fanny Rask till AIK, det meddelade klubben på sin hemsida idag. Rask som har över 300 matcher i SDHL på meritlistan och bland annat ett SM-guld med just AIK, har skrivit på ett ettårskontrakt. 

– Jag har alltid sagt att jag någon gång ska komma tillbaka och det kändes väldigt rätt just nu. Det finns en känsla här som är svår att beskriva, så det känns väldigt bra att få komma tillbaka och känna det igen, säger hon.

Jared Cipparone:

– Hon kommer bidra både i vårt offensiva spel men också defensivt. Hon är en pålitlig spelare och kommer att vara en bra ledare för vårt lag. Vi lägger till en spelare med hög klass men också en bra person. Vi är väldigt glada att Fanny har valt att återvända till AIK.

 

Comments are closed.