Leksand värvar två forwards

leksand

Görans Hockeyfoto

Leksands IF har värvat två nya forwards inför säsongen 2019/2020. Det är norskan Andrine Furlund som kommer från spel med Brynäs IF och fransyskan Betty Jouanny senast i Modo Hockey, det meddelar klubben på sin hemsida.

Lars Stenmark om nyförvärven:

-Betty har gjort 6 säsonger i SDHL och kommer att tillföra mycket rutin till oss. Betty är mer eller mindre svensk då hon både skriver och pratar flytande svenska vilket naturligtvis underlättar. Som spelare är hon en ettrig och rivig spelare som jobbar väldigt hårt och gör stor nytta över hela isen. Betty har alltid en positiv och glad inställning och kommer att vara väldigt nyttig i vår grupp både på och utanför isen med sin erfarenhet.

-Andrine är en ung spelare som ändå har hunnit göra två säsonger i SDHL och har även fina meriter från landslaget. Det är en spelare som gillar att tävla och som har en bra grund för att kunna utvecklas ytterligare ett steg hos oss under den kommande säsongen. Hon har bra storlek och fysik, och är dessutom högerfattad, och vi kommer att ha bra nytta av henne i vinter.

Du gillar kanske också...