Schweiziskan stannar i Brynäs: ”Jag vill fortsätta utvecklas”

Brynas lagbild

Mats Bekkevold

Den schweiziska landslagsbacken Sarah Forster stannar i Brynäs även kommande säsong. Forster som ifjol noterades för fem mål och tio assist på 36 matcher i SDHL, har skrivit ett kontrakt på ett år, det meddelade klubben igår på sin hemsida. 

— Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Brynäs. Det är ovanligt att man får vara med på en sån här resa inom hockeyn och det är väldigt motiverande. Föreningen gör ett stort jobb och tar ansvar för damhockeyns utveckling och det vill jag vara en del av, säger Forster och fortsätter:

— Jag vill fortsätta utvecklas och jag vill hjälpa Brynäs att bli ett topplag igen. Efter förra säsongen kände jag att jag inte var klar i Brynäs och jag ville verkligen fortsätta i klubben. Jag är väldigt tacksam över att få chansen till det en säsong till.

Du gillar kanske också...