Förlänger med trotjänaren: ”AIK är klubben jag vill spela i”

Tenglin.jpg

Mats Bekkevold

AIK har förlängt kontraktet med Louise Nordberg Tenglin, det innebär att hon gör sin elfte säsong i AIK-tröjan kommande säsong. Den 28-åriga forwarden som kom till Solnaklubben säsongen 2009/2010 har bland annat ett SM-guld och ett SM-silver på meritlistan.

– Att spela hockey är något av det roligaste jag vet och AIK är klubben jag vill spela i.  Sedan ger AIK mig de förutsättningar jag behöver för att kunna kombinera ishockey och jobb på bästa sätt. Det finns en enorm trygghet i damverksamheten och gemenskapen gör att man vill stanna år efter år, säger hon till klubbens hemsida.

Jared Cipparone:

– Louise är en erfaren spelare som under gångna säsongen gjorde sin 300’e match i AIK tröjan. Hon är en stark spelare med bra defensiva egenskaper. Hon är en ledare på och utanför isen och jag är glad att Louise fortsätter karriären i AIK.

Du gillar kanske också...