Tre nyförvärv till Sandviken

46136401575_11974046eb_k

Patric Gill

Sandviken i DamEttan Västra har hittills under försäsongen bara presenterat kontraktsförlängningar. Men i helgen presenterades tre nya spelare, det är Sanna Tille, Rebecca Bellqvist och Anna Nilsson.

General Manager Markus Baggström om:

Sanna Tille, forward:

”Har sin hockeyfostran i Valbo HC där hon spelat med killar och de senaste säsongerna och har hon kombinerat detta ned spela i Hedesunda i damtvåan. Det här känns mycket bra att knyta till sig denna gästrike tjej. De växer absolut inte på träd in den här åldern och Sanna har en rätt speciell historia.”

Anna Nilsson, back:

”Hon är ambitiös och träningsvillig och sätter det defensiva spelet i första hand. Det är viktigt att vi försöker få till oss unga tjejer och som speciellt är födda i början på 2000 talet då det inte finns någon större mängd av dem.”

Rebecca Bellqvist, back:

”Det är jätteroligt att Rebecca vill komma till oss i Sandviken, det går helt i linje med den plan vi har dragit upp för damerna i Sandviken som bland annat går ut på att mixa de unga med våra äldre och rutinerade spelare. Jag har kollat på video ifrån Stålbucklan för att granska henne extra och det ser riktigt intressant ut. Jag ser en stor potential i henne och jag hoppas att hon kommer utvecklas i rätt riktning i vårt team.