Tre SM-guld och över 200 matcher i SDHL- nu är hon klar för Södertälje

Hoglund.jpg

Södertälje har förstärkt laget med backen Rebecca Höglund med bland annat tre SM-guld och över 200 matcher i SDHL på meritlistan. Den rutinerade 24-åringen har representerat Segeltorp, Djurgården och Brynäs och spelade förra säsongen med Huddinge.

– Det känns jättebra! SSK är en förening som verkligen satsar på sin dam- och flickverksamhet, vilket jag tycker är superkul. Det är en av flera anledningar till att jag valde att spela för SSK nästa säsong. När förra säsongen var slut kände jag att jag hade ledsnat lite på hockeyn, men på den här korta tiden med laget så har det ändrats. En del är ledarnas förtjänst med roliga och utmanande träningar, men framförallt så är det tjejerna i laget. Några utav dem känner jag sedan tidigare men majoriteten är nya personer som jag fått lära känna. Jag tycker att jag har kommit in i gruppen på ett bra sätt och jag trivs verkligen med mina nya lagkamrater, säger hon till klubbens hemsida.