Tog Danmark till A-VM- nu förlänger Glader

t5h5h5.jpg

Mats Bekkevold

Förra säsongen tog han SM-guld med Luleå/MSSK och sen tog han Danmark till A-VM. Nu förlänger Fredrik Glader kontraktet med det danska landslaget ytterligare en säsong, det skriver förbundet på sin hemsida.

-Vi är mycket nöjda med att han har skrivit på för säsongen 2019/2020. Han är rätt man för det stora jobb som väntar vårt landslag, säger Ulrik Larsen, chef för Danmarks Ishockeyförbundet.

Fredrik Glader: 

-Det är något som händer med damhockeyn i Danmark och jag skulle vilja hjälpa till och bidra. Jag är passionerad för stora utmaningar och det blir verkligen en stor sak att spela i världens bästa division. Det finns stor potential och vi får bättre förutsättningar under den här säsongen. Jag är säker på att många av våra spelare kommer att lyfta sig.

Du gillar kanske också...