Linköpingsforwarden prisad i Norge

haug hansen

Görans Hockeyfoto

Linköpingsforwarden Madelen Haug Hansen har fått utmärkelsen Gullpucken i Norge, priset som delas ut till landets bästa damhockeyspelare. Det är andra gången Haug Hansen får priset, senast var 2015.

Juryns motivering:

”Madelen Haug Hansen den här säsongen har varit en av grundpelarna för sitt lag Linköping HC i den svenska toppserien. Förutom att vara en av lagets ledande och bästa spelare, höll hon också rollen som assisterande kapten, tack vare hennes ledarskapsförmåga på och av planen. Med landslaget är hon alltid solid, har stor respekt och tar stort ansvar oavsett vilken roll hon är tilldelas. Under årets VM användes hon i många olika roller, som hon löste för att sätta laget främst och hon gjorde det med stor professionalism”

 

Du gillar kanske också...