Landslagsbacken slutar: ”Har fått leva ut min dröm”

29118802407_e6c7b7c8d0_k

Mats Bekkevold

Hon kom till Sverige inför säsongen 2010/2011 och har representerat Brynäs, Segeltorp, AIK, Djurgården och Färjestad.. Men nu slutar den norska landslagsbacken Silje Holøs efter nästan 200 matcher i SDHL, det skriver hon på sin Instagram.

Det var inte lätt att välja bild till det här inlägget, hade kunnat lägga till 100 bilder till, men nu blev det alltså sista som togs i landslagströjan🇳🇴 Idag kan jag säga att min spelarkarriär är över. Beslutet om att operera höften föll tillslut på ett nej. Jag har haft en fantastisk tid som hockeyspelare och har fått leva ut min dröm om att få spela i Sverige och för landslaget🙏🏻 jag är sååå tacksam att mina föräldrar stöttade mig när jag ville flytta till Sverige som 17-åring för att få uppleva detta❤️ Jag har lärt mig otroligt mycket och fått fantastiska vänner för livet genom hockeyn.
Nu väntar en ny vardag med nya utmaningar, men skridskorna läggs inte helt på hyllan😉