Lundin: ”Att det är tyst från vår sida är helt klart medvetet”

ghc

Mats Bekkevold

Igår förlängde målvakten Nicole Jackson kontraktet med Göteborg och gör därmed sin fjärde säsong i klubben. Vi på damhockey.se fick även in uppgifter om att danska Signe Sass Jensen skulle vara klar för göteborgarna. Något General Managern Mille Lundin kommenterar såhär.

-Jag kan berätta att vi ligger i förhandlingar och att hon besöker oss inom kommande två veckor.

Hur ser läget ut i truppen annars? Det har ju varit oroväckande tyst från Er sida?

-Att det är tyst från vår sida är helt klart medvetet, men med start idag (läs igår) så kommer det brisera en och annan bomb. På fredag kommer nästa målvakt och sen rullar det på med runt två spelare per vecka. Flera av våra trotjänare har redan förlängt men jag vill hålla på det lite. Men truppen ser riktigt intressant ut helt enkelt.

Du gillar kanske också...