Slutade femma i DamEttan- nu söker man ny tränare

Huddinge.jpg

Mats Bekkevold

Förra säsongen slutade Huddinge på en femteplats i DamEttan Östra med sju vinster på 24 matcher i grundserien. Inför den här säsongen har det varit tyst om laget och eventuella nyförvärv, förluster och förlängningar. 

Förra säsongen var det Ida Westerman som hade huvudansvaret i båset tillsammans med assisterande tränarna Jessica Mörk och Louise Leong. Igår fredags gick klubben ut på sin hemsida och annonserade att man söker en ny huvudtränare till laget.

”Vår damverksamhet har växt snabbt under några år och då ett par av våra duktiga ledare nu valt att gå till annan förening, behöver vi förstärka flick- och damorganisationen. Vi söker dels tränare till vårt damlag som spelar i Division 1. Samtidigt söker vi sportansvarig för tjejhockeyn upp t o m juniornivå. I uppdraget ligger också att leda verksamheten för Hurricanes – våra duktiga motionshockeylag”, skriver klubben på sin hemsida.

Du gillar kanske också...