Hon blir ansvarig för SDE:s Flick- och damhockey

SDE HF Lagbild

Mats Bekkevold

SDE HF har beslutat att tillsätta Camilla Sjöholm som ny ansvarig för flick- och damhockeyn i klubben. I hennes roll ingår till exempel samordning mellan lagen, visst ansvar för rekryteringsfrågor och att få fart på tjejhockeyskolan. 

Sjöholm är ett välbekant namn efter flera år som spelare i klubben som hon även är uppväxt i. Hon var även med i uppstarten av SDE:S flickhockey. De senaste säsongerna har hon funnits på isen med division 1- laget.

”Camilla har en gedigen erfarenhet som tränare, och är bland annat en av tränarna i Stockholms TV-pucklag för flickor. Hon har tidigare tränat både SDE:s tjejhockeyskola, våra flickor A och B, och även varit involverad i pojklag. Utöver rollen som flick- och damansvarig kommer Camilla att vara assisterande tränare i Dam Div 1, där Mikael Kenttälä har huvudtränaransvaret. Dessutom kommer Camilla att ha huvudtränaransvaret i vårt Damjuniorlag med Per-Olov Kask som assisterande tränare”, skriver klubben på sin hemsida.