Forwarden förlänger med AIK: ”Ett självklart val för mig”

Vilm Nilsson.jpg

Mats Bekkevold

AIK har förlängt kontraktet med forwarden Vilma Nilsson ytterligare en säsong det skriver klubben på sin hemsida. Den Umeå-födda 17-åringen noterades för 23 poäng (8+15) på 23 matcher i Damettan med AIK 2 och provade även på spel i SDHL.

– Det var ett självklart val för mig. Jag trivs väldigt bra i laget och det är många erfarna spelare i laget som man lär sig jättemycket av, säger Nilsson till aikhockey.se.

Jared Cipparone:

-Vilma var den spelare som förbättrade sig mest förra året. Hon spelade några matcher med SDHL-laget förra året och visade att det finns något där för framtiden.  Hennes arbetsetik och attityd är fantastiskt att se. Lagkamrater har stor respekt för henne och det visar dig hur mycket alla uppskattar hennes inställning till hockeyn.  Jag är väldigt glad att se Vilma fortsätta sin utveckling i AIK.

Du gillar kanske också...