Leksand förlänger och flyttar upp juniorer

Hanna Skold.jpg

Hanna Sköld. Foto: Mats Bekkevold

Leksands IF har idag förlängt kontraktet med forwarden Hanna Sköld och backarna Annie Silén och Hannah Thyr. De två sistnämnda flyttas även upp från juniorlaget till A-truppen kommande säsong, det meddelade klubben idag på sin hemsida.

Hanna Sköld:

-Det känns bra att stanna i Leksands IF. Jag hoppas att truppen kommer att fyllas på och att det blir en stark grupp i vinter. Beslutet att stanna känns helt rätt för mig. Jag ser fram emot säsongen.

Annie Silén:

-Jag har tränat en hel del med a-truppen under den förra säsongen, och jag har fått fina förutsättningar att utvecklas i Leksand. Nu när jag får chansen i representationslaget får jag chansen att lära ännu mer av de äldre i laget för att förhoppningsvis ta stora steg och utvecklas vidare. Det känns som en härlig utmaning för mig. Vi kör riktigt hård träning nu, så det känns som att vi kommer att ha bra förutsättningar i vinter.

Hannah Thyr:

-Det ska bli riktigt spännande. Jag vill utvecklas vidare både som spelare och person och jag är glad att få göra det i Leksands IF. Jag har alltid drömt om, och kämpat för, att få spela i den högsta ligan och det ska bli väldigt roligt och lärorikt.

 

Du gillar kanske också...