Edlund fortsätter i Modo: ”Vi ska fortsätta att vara en levande plantskola”

Edlund

Foto: Adam Göransson

Björn Edlund fortsätter som Modo Hockeys huvudtränare och sportchef i ytterligare två år det meddelade klubben idag. Den 33-årige Edlund inledde sin tränarkarriär i Modo som assisterande tränare mellan 2014-2017. Säsongen 2017/2018 tog han över huvudansvaret i båset och har tagit laget till en tredjeplats och andraplats i SDHL. Samt till två raka semifinaler. 

– Vi är väldigt glada att förlänga avtalet med Björn Edlund där han har gjort ett bra jobb de senaste åren. MODO Hockeys damlag firar 50 år den här säsongen och ska fortsätta att även i framtiden vara en av de ledande föreningarna och se långsiktigt på hela verksamheten, säger MODO Hockeys VD Johan Widebro till klubbens hemsida.

Björn Edlund:

– SDHL som liga bli bättre och bättre för varje säsong där vi ska vara med i toppen även den kommande säsongen och naturligtvis rustar vi för det. Men lika viktigt som representationslagets resultat är att vi ska fortsätta att vara en levande plantskola. Den förra säsongen hade vi väldigt många juniorer som ordinarie spelare där det finns en tydlig strategi att utbilda spelare som sedan ska ta klivet fullt ut till seniorishockey. Vi kommer att lägga in ytterligare en växel vad gäller utbildning av våra juniorer och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Kevin Törnblom, inte minst i de specifika frågorna. Det är roligt att fortsätta bygga på grunden som har lagts under de senaste två säsongerna.

Du gillar kanske också...