Tjeckisk landslagsduon till Brynäs: ”Två offensivt lagda spelare”

Brynas lagbild

Den tjeckiska landslagsduon Katerina Mrazova och Denisa Krizova är klara för spel i Brynäs kommande säsong. 

– Vi ser verkligen fram emot att komma till Brynäs och vara en del av laget. Vi har bara hört bra saker om både ligan och klubben och vi tror att Brynäs kan hjälpa oss att utvecklas både som spelare och personer. Sen är det också en spännande utmaning att försöka bättra på sjunde platsen från förra året, säger den tjeckiska duon till klubbens hemsida.

Damansvarig Erika Grahm:

— Det är två offensivt lagda spelare som har sina styrkor i spelet med puck. De är extremt professionella både på och utanför isen. Katerina är en spelande center som är riktigt vass på tekningar. Denisa är en kvick spelare med näsa för målet. Efter att ha mött dem med landslaget många gånger ska det bli spännande att ha dem som lagkamrater framöver.

Du gillar kanske också...