Leksands IF

Leksand förlänger: ”Talangfulla hockeyspelare med stor potential”

armborg k.jpg
Mats Bekkevold

Leksand förlänger kontrakten med forwarden Kajsa Armborg och flyttar upp målvakten Julia Nilsson från damjuniorlaget till kommande säsong. Som vi tidigare även berättat ansluter målvakten Jule Flötgen från tyska Bergkamener Bären.

– Det känns jättebra att vi har gjort klart med de här tre tjejerna. De är drivna tjejer och talangfulla hockeyspelare med stor potential, säger tränaren Lars Stenmark till klubbens hemsida.

Julia Nilsson:
– Det känns jättekul att få förtroendet att nu tillhöra A-truppen, det är något jag har kämpat för väldigt länge. Jag ser fram emot att se vad säsongen har att ge.

Alexander Millner:
– Julia visade redan förra säsongen att hon klarar av SDHL med bravur och att det inte bara finns potential utan redan nu en bra nivå. Det ska bli spännande att se vart den här säsongen tar henne.

Kajsa Armborg:
– Det känns jättebra att stanna i Leksand och att få fortsätta min utveckling här i klubben. Jag tycker själv att jag har utvecklat mitt defensiva spel väldigt bra under de senaste säsongerna. Det spelet vill jag så klart hålla fast vid, men denna säsong hoppas jag även på att höja mig i det offensiva spelet och bidra med fler poäng till laget.

Huvudtränare, Lars Stenmark:
– Kajsa är en otroligt skicklig hockeyspelare med ett starkt driv att hela tiden bli bättre. Även om hon har gjort det väldigt bra hittills tror jag att hon har ännu mer att ge, och jag är säker på att hon kommer att betyda mycket för oss den här säsongen – både på och vid sidan av isen.

Comments are closed.