Franska landslagsspelaren stannar i Modo: ”Spelar med så mycket hjärta”

Allemoz.jpg

Mats Bekkevold

Den franska landslagsforwarden Marion Allemoz som kom till Modo Hockey inför fjolårets säsong stannar i klubben ytterligare ett år, det meddelar klubben. Den 29-åriga fransyskan som  är lagkapten i det franska landslaget sköt 23 poäng (13+10) på 28 matcher i grundserien förra säsongen.

– Jag är jättenöjd att vi får behålla en spelare som spelar med så mycket hjärta, säger sportchefen Björn Edlund till klubbens hemsida och fortsätter:

– Som hockeyspelare har hon det mesta. Hon har en bra skridskoåkning, hon har ett bra avslut och bra skott. Hon spelar uppoffrande och är en smart och duktig center. Men det fina med Marion är att hon är en sådan bra lagkramat och en bra förebild. Hon gör sina lagkamrater bättre och det är en spelare som lyfter sina medspelare. Vi är jätteglada att kunna hitta en lösning där hon blir kvar ett år till i föreningen.

 

Du gillar kanske också...