Hedberg om flytten: ”Kan inte bara gå och vänta på att de ska höra av sig”

Hedberg Loven

Mats Bekkevold

Det blev bara en säsong i Björklöven för Sandra Hedberg och nu väntar nya äventyr i Karlstad och Färjestad. Men i en intervju med VK.se berättar 28-åringen att hon kunde tänkt sig att stanna i ”Löven”:

-Ja men absolut. Jag trivdes jättebra där uppe och det hade varit kul att fortsätta på det som påbörjat. Så jag tycker att det är synd då Björklöven är en bra organisation som tog hand om oss som kom dit, så jag hoppas att de fortsätter att göra det på något sätt.

Hedberg som var lagkapten ifjol gjorde 15 mål och 9 assist på 17 matcher, men hörde efter säsongen inte av klubben. Något som gjorde att hon valde Färjestad.

– Jag har inte haft nån kontakt alls med Björklöven. Jag kan inte bara gå och vänta på att de ska höra av sig. Och det känns som att ”Löven” inte kommer satsa så hårt på tjejerna kommande säsong och det är jättetråkigt tycker jag.

Du gillar kanske också...