Franska poängmaskinen till Modo: ”Håller hög klass i SDHL”

 

29449979078_48ba754bbd_k

Förra säsongen öste Lore Baudrit in poäng i DamEttan norra med sitt Björklöven. Hela 50 poäng fördelat på 23 mål och 27 assist blev det på 15 matcher. Den 27-årige forwarden fick även prova på SDHL-spel när hon lånades ut till Modo Hockey under grundserien och slutspelet. Idag blev det klart att Baudrit återvänder till Ö-vik och Modo, fransyskan har skrivit på ett 1-årskontrakt.

– Lore Baudrit har visat att hon har spetsegenskaper som håller hög klass i SDHL. Hon har bra avslut, bra puckkontroll där hon är starkt på pucken och dessutom har näsa för målet. Det hon står mest för är ett hårt jobb där hon spelar uppoffrande i varje byte och över hela banan. Den karaktären i ett lag är av största vikt för framgång, säger MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund till klubbens hemsida.

 

Du gillar kanske också...